Feaster

I det herrens år 2009 var der et lyst hoved i Initiv, som kom på den udmærkede idé, at vi også skulle have en påskefrokost. Lige siden er der hvert år blevet afholdt påskefrokost, og dette år bliver ingen undtagelse. Der vil blive serveret alt hvad man forbinder med en påskefrokost. Påskefrokosten er siden blevet navngivet Feaster. Vi kan ikke helt blive enige i Initiv om hvorvidt det er med eller uden bindestreg (-).

Traditioner

Hvert år har F-Klubben til feaster en æggejagt ude i atriumgården på Cassiopeia. Påskeharen har begravet 24 specielle æg, som vi ved fklubbens medlemmer elsker. Æggejagten kan man stille op til som hold eller enkeltperson, holdene skal dog ikke meddeles før til slut. Det er derfor alliancernes spil, nu med ekstra mange knive i ryggen, faktisk er op til flere medlemmer overbevist om at George RR Martin har taget udgangspunkt i begivenheder indtruffet på tidligere års æggejagt til hans serie „A Song of Ice and Fire“. Dog skulle HBO have nedtonet volden oplevet til feaster i deres filmatisering, da censuragenturer over hele verdenen var oprørte. Dette er dog kun i skrivende stund spekulation, da den fulde forklaring her indvolverer en fysiker, en tidsmaskine og en masse formler med tegn som fikien ikke understøtter. Der skulle dog efter sigende være et stykke papir gemt på bagsiden af billede i Nyhavn med uddybende indskriptioner.

Mad

Feaster er samtidig også ædegilde. Der tilberedes det klassiske kolde bord, og en række lune retter, så du kan godt begynde at glæde dig.

Juleøl

Til påskefrokosten hentes de juleøl, der ikke er blevet drukket, frem. Alle disse øl skal så drikkes for at julen endelig kan fejres som omme.

Snaps

Ingen sild uden snaps og Initiv forventer da også at havnen skal også tømmes, der er i skrivende stund 10 flasker tilbage. Til tider bliver snapsen skiftet ud med Fnaps. Fnapsen blev genindført i 2023 af Mini i samarbejde med Christoffer og Hartvigsen.

Tilmeldte til feaster

Listen over tilmeldte!

Leveret af et originalt FIT © ikke-cronjob

Billeder

Her er nogle stemnings billeder fra 2014, men ellers kan der findes nyere billeder på vores Facebook.

aktiviteter/paskefrokost.txt · Sidst ændret: 04-04-2024 10:40 af mini
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0