New Thorshavn

Boand præsenterer Thorshavn

Thorshavn (rum 5.1.21) er stedet hvor F-klubben opbevarer alle de øl der ikke kan stå i køleskabet, og stedet hvor de mest fordrukne f-klub medlemmer opholder sig. Ofte bliver Thorshavn bare benævnt „havnen“, nogen har engang spurgt hvorfor det bliver kaldt havnen (ingen nævnt), og vi må sige det nok er et mysterie som aldrig bliver opklaret.

Ny Thorshavn

Det skete i det herrens år 2013 at F-Klubben blev bedt om at flytte fra vor elskede Thorshavn for at gøre plads til nye studerende. Som substitut blev vi tilbudt printerrummet i klynge 5 (Tuborgvej), hvilket vi grædende måtte acceptere. Efter at have tjent os i mange år lukkede vi derfor 0.1.21, vi er sikre på at rummet til al evighed vil have dunsten af at have tjent som opbevaring for pant, æbler og diverse. Det er således også i Thorshavnens ånd at printerrummet i klynge 5 er blevet døbt „Ny Thorshavn“ (eller i folkemunde: New Haven).

Access

For at få adgang til Thorshavn kræver det et root password i form af en „nøgle“. Hvis man er Duks eller af anden grund har brug for adgang til Thorshavn kan man låne en nøgle af følgende personer:

List of Keys

Keys to Thorshavn are with the following people:

  1. Jacob in 0.1.26
  2. Jonas in Groth 3.1.46
  3. Thomas in 1.1.34

Other keys

  1. Nøgleboksen udenfor Thorshavn (Dette kræver et super crazy root password)
  2. Ulf
17-09-2007 15:46

Billeder fra tilflytning af Ny Thorshavn

thorshavn.txt · Sidst ændret: 16-04-2019 11:31 af boand
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0