Fnaps

F-klubben er ikke uden dens traditioner og Fnaps er en af dem. Fnaps har gået af og på mode et par gange i tidens løb, blandt andet har Lørring i sin tid lavet Fnaps (ano somewhere in betweeen 2017-2020). Senest er det dog blevet genindført af Formanden Mini (ano 2023) til Feaster og kommer igen til F-julefrokosten 2023.

„Livet er bare lidt bedre med Fnaps“ - sagde en af de tre visemænd

Aalborg Akvavit x F-klubben

F-julefrokost 2023

Op til F-julefrokosten 2023 indgik Mini et samarbejde med Aalborg Akvavit. Aftalen lød, at vi skulle lave 18(!!??!!) flasker hjemmelavet snaps baseret på Aalborg Akvavit's klar snaps 'Aalborg klar'. Under brygningen skulle vi selvfølgelig tage billeder og videoer af processen, hvorefter Aalborg Akvavit og F-klubben kunne dele disse på sociale medier.

Snapsene - som blev til Fnaps - blev lavet af Mini, forkat (Katrine), Theis, Topholt & Christoffer.

Feaster 2024

Sidste F-julefrokost var en ægte succes oplevelse! Vores glade fembers nød at prøve de forskellige spændende fnapse, og vi kunne derfor ikke andet end at gentage successen til Feaster . Vi kontaktede derfor endnu engang Aalborg Akvavit, som sendte os intet mindre end 18 flasker 'Aalborg Klar' snaps, som skal laves til gudernes eliksir - også kendt som Fnaps!

Snapsene - som blev til Fnaps - blev denne gang lavet af Mini, forkat (Katrine), Theis, Thomas (aka Jesus fucking Jensen), Carsten & Christoffer.

Opskrifter

Find opskrifter på Fnaps

initiv/fnaps.txt · Sidst ændret: 23-04-2024 11:19 af mini
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0