Topholt (Jakob Topholt)

Jakob Topholt har siden det herrens år 2020 været at finde på Cassiopeias gange (eller i hvert fald i ånden, corona taget i betragtning), og i særdeleshed i Jægerstuen. Ingen ved faktisk hvordan han kom hertil fra Sindal, men legenden siger at han sneg sig ombord på en af minklastbilerne der kom Nordenfjords fra, og så væltede af omkring afkørsel 26 på motorvejen. Som alle andre nordjyder har han et meget anspændt forhold til skattefar, og han er stadig, efter den nette alder af 16 år, under den overbevisning at det er frivilligt at betale moms. Dog skal det nævnes at han altid betaler for sine streger, så der er ingen grund til at melde ham til F-Ribers.

DE-klubben

Til DE-klubbens (og Studentersamfundets) store ufornøjelse havde Topper i det herrens år 2022 sat sig for, at han ville prøve at få DE-klubben meldt ud af Studentersamfundet gennem en underskriftsindsamling, med henblik på at få det taget op på en ekstraordinær generalforsamling, således at det kunne blive taget til afstemning et par uger senere til den egentlige Forsamling for Generaler (DE's Generalforsamling). Det kan måske undre hvorfor dette bragte utilfredshed fra DE-klubben selv, men ser man på tallene efter støvet lagde sig, taler de deres eget tydelige sprog: Grundet den lynhurtige process fra Topper, fik både DE's og S'ets bestyrelser pludselig meget travlt med at undersøge legaliteten af denne afstemning, samt formulere deres reaktion på denne, og det fra nogle fembers estimeret at DE og S'et sammenlagt har brugt 500 mandetimer på at udrede Toppers lille tøhø. Det lykkedes imidlertid ikke Topper at få meldt DE-klubben ud af Studentersamfundet, og kun fremtiden vil vise, om der på et ubestemt tidspunkt vil komme et nyt forsøg.

Hverv

Topper har været aktiv i op til flere F-Klub-udvalg, blandt andet:

  1. FORET, som For-mand (Fra 2022, stadig siddende pr. 2024)
  2. Initiv, formand (blev udnævnt til formand under F-sportsdag 2024)
  3. FLAN, til tider bi-formand

og dertil det løse, naturligvis. Foruden hans arbejde i F-Klubben har han også været frivillig i studienævnet gennem ADSL, hvorigennem Topholt sørgede for at man forsat kunne bruge Linux til sine stedprøver.

Topholts hænder

Unyttig Information

  • Topper har en forkærlighed for Grøn Tuborg
  • Han har højere tindinger end din morfar
  • Tager i fitten så han kan pumpe din cykel
  • Kan ikke tælle til mere end 1018
  • Stillede en gang op til kiggekonkurrence mod en muldvarp og tabte
  • Topholt er ligesom Rene fra Sindal af.
  • Topholt har en succesrate på 3/2 med at finde sponsorer til F-klubben, altså har han fundet 3 sponsorer, men kun kontaktet to, og kun fået ét afslag afslag.
personer/topholt.txt · Sidst ændret: 14-06-2024 11:21 af topholt
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0