BoAnd (Bo Andersen)

Bo Andersen I (24. Januar 1986), i folkemunde `BoAnd´ eller `Foranden´, er F-Klubbens forhenværende for(m)and 2010-2013. BoAnd blev valgt ind under generalforsamlingen i 2010 og blev væltet af pinden af under en revolution, anført af Matematik og Rasmus Prentow. BoAnd blev indmeldt i F-klubben i 2008 og har F-klub nummer 2406. Er pænt dårlig til at Bange.

Æreshverv

Boand i halvprofil Udover at være for(m)and for F-Klubben har BoAnd efter sigende[Citation needed] følgende æreshverv:

 • TREO-Medlem
 • F-Kult Leder
 • Initiv-Medlem
 • Ypperstepræst i Datalogy
 • Java/C# Fanboi
 • Matematik-pige?
 • Python Expert (men hvordan var det nu lige med de for-løkker?)

Adfærd

<del>Boand undercover som matematik-pige</del> Boand fredag eftermiddag Boandens naturlige habitat varierer fra rum 2.2.38 til Jægerstuen, undtagen når han ikke er at finde der. Boanden forsvinder til tider i flere timer ad gangen, hvorefter han forklarer at han har været 'til møde'. Observationer afslører dog, at 'møde' oftest betyder druk i New Thorshavn.

Boandens sporatiske forsvinden gør det meget besværligt at få fat i ham. Derudover er det kun en meget lille udvalgt skare der for lov at få hans telefon nr., som han gerne skifter for at gøre det mere besværligt at få fat i ham (nuværende nr. er ??). Hvorvidt Boænder existerer andre steder end på Cassiopeia vides heller ikke, da Boandens adresse også er ukendt.

Når BoAnd ikke er forsvundet, kan han oftest findes foran(d) sin bærbare computer af yderst feminin størrelse. Her koder han på BO-S (af Boand kaldet FOS), chatter på IRC eller svarer på spørgsmål om hvorfor Python er fantastisk (en dag er der måske nogen der stiller spørgsmålet). BoAnd er også blevet spottet på Matematik, hvilket formodes at være på grund af hans oprigtige interesse for matematikere[Citation needed].

Boandens udsøgte bjørne-fodbeklædning BoAnd plejede at iføre sig rituel fodbeklædning, lavet af to bjørne, men stoppede ca. samtidigt med at han blev for(m)and. Rygter vil vide, at BoAnd blev træt af at diskutere hvorvidt det var bjørneskindssko eller tigerskindssko. Derudover er pels tilsyneladende blevet umoderne og det er blevet forudsagt, at vi først igen vil se BoAnd iklædt sin originale fodbeklædning når pels igen er blevet moderigtigt.

Foretrukken Føde

Boandens foretrukne føde er suppe eller nudler fra Føtex og en Nr. 14 til at skylle det ned med. BoAnd demonstrerer gerne at det ikke er for tidligt begynde at drikke kl. 9:53 en tirsdag morgen.

Når BoAnd skal vise sin mere sofistikerede side indtager han Te, Sportscola eller Børne-Champagne.

Akademiske Præstationer

 • BoAnd har vundet begge stregsystems-dyster under julefrokosten 2010, 2011 og 2012, som den der har brugt flest penge og drukket mest alkohol gennem året. Han vandt desuden også druk-dysten under julefrokosten, men tabte kampen om mandelgaven på mest skammelige facon.
 • Grundet en stigende almen interesse har BoAnd foretaget et eksperiment, hvorunder det blev undersøgt hvorvidt man kan sove en brændert ud i Gamer-rummet. Det viste sig at det kan man godt, dog har BoAnd endnu ikke publiseret en artikel om emnet.
 • BoAnd formåede at miste alle nøgler til alt, under én enkelt bytur.

Valgflæsk

Sådant kunne det se ud, når Boand afværger et bjørneangreb Boands førsteprioritet som for(m)and, har været at bringe flere Matematik-piger til F-Klub aktiviteterCassiopeia. Dette er blevet gennemført med nogen success og det generelle alkohol-forbrug er tilsyneladende også steget igennem den tid, BoAnd har været for(m)and for F-Klubben. BoAnd har også anset det for sin opgave, at tilbagekæmpe eventuelle bjørneangreb[Citation needed] der måtte finde sted på Cassiopeia. Der er dog ingen statistik som påviser, hvor mange angreb dette drejer sig om.

Ny Forskning

Den seneste forskning af Boandens adfærd og færden har vist at Boanden, typisk i forbindelse med ugens formelle afslutning, udviser migrerende træk. Det formodes at Boanden følger andre beslægtede arter der også befinder sig i og omkring Cassiopeia.

 Boand på vej efter mere ølDet har vist sig at Boanden kan findes i og omkring den Aalborgensiske midtby i umiddelbar nærhed af vandhuller som tilbyder muligheden for at erhverve sig alternative, men meget lig, den fortrukne drik Nr. 14. Som førnævnt formodes det at Boanden migrerer mod den Aalborgensiske midtby sammen med andre beslægtede arter fra Cassiopeia da han i dette observerede tilfælde befinder sig i nærheden af disse.

Boanden er indtil nu kun observeret på steder hvis primære type af drikkevare er det førnævnte Nr. 14 alternativ. Dette være sig en lang række forskellige typer fad- og flaskeøl. Steder som:

 • Irish House
 • Heidi's Bier Bar
 • Guldhornene

er derfor oplagte hvis man ønsker at observere Boanden. Det skal dog siges at selv om Boanden indtil nu ikke er observeret andre steder så formodes det at den kan ske at den kan observeres andre steder.

 Boanden fester på den hårde måde!Boanden kan i nogle tilfælde observers som deltagende i fænomenet „Party Hard“. Dette involverer at man kan observere Boanden bevæge sig i danselignende bevægelser som det ses på billedet. Det formodes at Boanden kun deltager i dette fænomen når han er på steder med de før omtalte beslægtede arter.

Deltagelsen i dette fænomen formodes at ske på baggrund af en let beruselse stammende fra indtagelse af Nr. 14 alternativerne og det derpå følgende euforiske tilstand Boanden kommer opnår. I denne euforiske tilstand må det antages at Boanden finder glæde i at deltage i „Party Hard“ med disse dansende bevægelser da billederne synes at vise Boanden udvise stor glæde. Dette understøttes også af at Boanden efter deltagelse i dette interessante fænomen i mange tilfælde vil kunne observere udvisende en yderst tilfreds atityde, så fremt der stadig er en tilstædeværelse af det for omtalt alternativ til Nr. 14. Yderst tilfreds Boand

Hvis der dog ikke er mere Nr. 14 substitut kan Boanden dog i løbet af aftenen/natten blive en smule træt af den konstante deltagelse i „Party Hard“. Dette sker dog oftest med et smil på læben da aftenen/natten har været fyldt med fest og „Party Hard“ dans.

 Boanden er ved at være brugt

På trods af alt dette er han stadig pænt ringe til beer pong

personer/boand.txt · Sidst ændret: 06-04-2018 16:24 af casse
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0