F-julestue

Dette er endnu et traditionsbundet Initiv arrangement, hvor der bliver klippet julepynt til kantinen, så det bliver et lidt hyggeligere sted i december. Til at stimulere de kreative fingre bliver der serveret gløgg og æbleskiver. Udover juleklip er det også en tradition med ukendt oprindelse at se Bjergkøbing Grandprix.

Af nævneværdige øjeblikke kan det nævnes, at der til F-julestuen 2004 blev lavet en guirlande (der bestod af farvet papir og gamle regnskaber), som blev hængt op hele vejen rundt i gangene i E-bygningen. Nogle vil måske hævde at dette er den længste guirlande nogensinde lavet i E-bygningen, og de har sikkert ret.

I 2006 blev der dog lavet en guirlande, denne gang primært af regnskaber og sekundært af farvet papir, der nåede 1½ gang rundt i E-bygningen. Den fik lov til at hænge i et par dage, før brandmyndighederne mente den var brandfarlig. Derfor er der nu opbevaret rester af den i Thorshavn.

I 2008 blev der af instituttet nedlagt en guirlande forbud, så vi desværre ikke kunne lave den guirlande der gik 2 gang rund om bygningen, (hvilket nok også var meget godt, da vi i mellemtiden var flyttet til Cassiopeia). Nogen forsøge at lave en guirlande, men den gik op i røg og satte gang i brandalarmen (nogen tror det var AMD-IT der ikke kunne finde ud af at lave jule-mad), så F-julestuden for første gang i historien måtte evakuere.

I 2014 var den gal igen, så for anden gang i historien måtte F-julestuen evakuere. ADM-IT var på dette tidspunkt nedlagt, så hvem der var skyld i brandalarmen er uklart. Heldigvis var der ingen brand og efter et hurtigt besøg fra Beredsskabscenter Aalborg kunne F-julestuen genoptages.

I 2017 var guirlandetraditionen på magisk vis genopstået. Det var med en urimelig margen utvivlsomt den længst guirlande nogen sinde lavet i f-klub historien (dog på ingen måder den første). Guirlanden gik hele vejen rund om klynge i 0, forbi alle klynger (også klynge 4), samt hele vejen rundt i jægterstuen og standvejen. Alt sammen i et styk, ganske imponerende lagt, gurilande. Det var også den første gurilande fernisering som blev livestreamet

Fjulestue ano 2023

I 2023 afholdes FjuleStuen den 24 November kl. 15-20.

Til F-julestue kan man klippe / klistre, lave guirlander, spise æbleskiver og drikke gløgg! Alt imens Bjergkøbing grandprix spiller i baggrunden! :-o

Tidligere F-julestuer

I 2014 afholdes F-julestue den 14 November.

I 2013 afholdes F-julestue den 22 November.

I 2012 afholdes F-julestue den 23 November.

I 2011 afholdes F-julestue den 18 November.

aktiviteter/fjulestue.txt · Sidst ændret: 19-10-2023 13:23 af forkat
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0