Dette er en gammel udgave af dokumentet!


Tjekliste til fadølsanlæg

Opstilling

  1. Tænd anlægget før middag. (gerne ved 10-11 tiden) så det kan nå at køle ned.
  2. Vent til 30 min før FooBar
  3. Anlægget tages ud af anretterkøkkenet ovenpå, og køres ned med elevator (brug studiekort + personlig kode, om nødvendigt)
  4. Anlægget sættes til strøm.
  5. Fustager sættes på.
  6. Der åbnes for gas.
  7. Hvis fustagerne er nye kommer der meget skum ud - brug spanden til der kommer ordentlig øl.

Nedtagning

  1. Der lukkes for gassen.
  2. Fustager kobles fra.
  3. Hovederne til fustagerne kan godt løbe - hold dem åbne over spand.
  4. Luk hovederne til fustagerne.
  5. Lad hanerne stå åbne med spand under.
  6. Anlægget køres ovenpå med elevator (brug studiekort + personlig kode)
  7. Bakken med ølspild gøres ren med børste.
  8. Der står en rengørings„fustage“ i anretterkøkkenet - fyld denne med varmt vand.
  9. Kobbel den på en hane, åben for gassen til der er lidt gas i - man kan høre dette.
  10. Stil spand under den hane man har tilkoblet rengøringsspanden og åben denne.
  11. Hæng det rengjorte hoved på holderne inde i anlægget - så er man sikker på der ikke løber noget ud på gulvet.
  12. Gentag punkt 8-11 for den anden hane.
  13. Stil den rengjorte ølspilsbakke på anlægget igen.
foobar/tjekliste_fadoel.1384033401.txt.gz · Sidst ændret: 09-11-2013 22:43 af prentow
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0