Tjekliste til fadølsanlæg

Opstilling

  1. Tænd anlægget før middag. (gerne ved 10-11 tiden) så det kan nå at køle ned.
  2. Vent til 30 min før FooBar
  3. Anlægget tages ud af anretterkøkkenet ovenpå, og køres ned med elevator
  4. Anlægget sættes til strøm.
  5. Fustager sættes på.
  6. Der åbnes for gas (på flasken).
  7. Hvis fustagerne er nye kommer der meget skum ud - brug spanden til der kommer ordentlig øl.

Nedtagning

  1. Der lukkes for gassen (Udelukkende på gasflasken).
  2. Fustager kobles fra.
  3. Hovederne til fustagerne kan godt løbe - hold dem åbne over spand.
  4. Luk hovederne til fustagerne.
  5. Lad hanerne stå åbne med spand under.
  6. Anlægget køres ovenpå med elevator
  7. Bakken med ølspild gøres ren med børste.
  8. Der står en rengørings„fustage“ i anretterkøkkenet - fyld denne med varmt vand.
  9. Kobbel den på en hane, åben for gassen (på flasken) til der er lidt gas i - man kan høre dette.
  10. Stil spand under den hane man har tilkoblet rengøringsspanden og åben denne.
  11. Hæng det rengjorte hoved på holderne inde i anlægget - så er man sikker på der ikke løber noget ud på gulvet.
  12. Gentag punkt 8-11 for den anden hane.
  13. Stil den rengjorte ølspilsbakke på anlægget igen.

Skift af gasflaske

  1. Luk for gassen (på flasken)
  2. Brug den nøgle der hænger på slangen til at skrue flasken og slangen fra hinanden
  3. Fjern den tomme gasflaske
  4. Find den nye gasflaske
  5. Sæt slangen på (uden et åbne for gassen, man kan nemt komme til at skubbe til ventilen når man sætter slangen på)
  6. Når slangen er spændt godt fast til den nye gasflaske åbnes gassen (på flasken).
  7. På trykmålerne kan man se der kommer gas i fustagerne.
foobar/tjekliste_fadoel.txt · Sidst ændret: 07-11-2014 12:09 af archi
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0