FooBar

FooBar er et arrangement som afholdes hver fredag! Arrangementet er lavet som en mulighed for folket, for at få sig en dejlig kold fadøl, når hverdagene er omme, og weekenden er på vej. FooBar giver mulighed for at drikke en kold øl i fred og ro, og få lidt afvæksling fra de indelukkede grupperum, men nogle gange hænder det også, at der er nogle der går lidt slingrende hjem.


Kontakt

FooBar kan kontaktes på foobar@fklub.dk

Hvor

Baren holder til i kantinen, vi holder som udgangspunkt åben alle fredage i semesteret, ses vi? Det tror jeg nok vi gør.


Vagtplan

Vagplan findes i Google Drive


Hvornår

Den er opvarmning kl. 14 i Jægerstuen, og FooBar starter i kantinen kl. 15 og lukker når det tynder ud i folkemængden. Dog hænder det ind imellem at, der ikke kommer særlig mange i FooBar (det er for dårligt!), under disse omstændigheder, så forbliver FooBar i Jægerstuen, da der er sofaer her.


Salg

I FooBar kan man købe kolde fadøl fra Tuborg, somersby, samt ved visse højtideligheder: snacks. Der kan selvfølgelig også købes øl på flaske fra køleskabene.


Betaling

Normalt tager vi ikke imod kontanter i FooBar, men da vi er begyndt at samarbejde med DE-klubben, så er det dog en nødvendighed i ny og næ. I FooBar betaler man sine øl ved hjælp af Stregsystemet, så hvis man ikke har penge på sin konto fredag formiddag, så kan man indbetale til Stregsystemet, og herved få penge til kolde fadøl! :)


Billeder

FooBar materiale

foobar/start.txt · Sidst ændret: 03-05-2019 17:29 af bogi
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0