Stregsystemet

Stregsystemet brugs til at betale for køb af varer i strandvejen og tilmeldelse til fklub arrangementer. Stregsystemet styres af TREO'en, og sprøgsmål om stregsystemet sendes til dem.

Stregsystemet er i sin tredje udgave, og er idag et IT-stregsystem. IT-stregsystemet er nu i sin fjerde udgave. Ud fra kildekoden af det første stregsystem blev IT-stregsystemet version 1.0 påbegyndt af Jesper Skov (jskov@cs.auc.dk) i oktober 1996. Den anden version af IT-stregsystemet blev påbegyndt at Arild og X-mads i 2007. I starten af 2013 var arbejdet med tredje udgave af IT-stregsystemet så småt påbegyndt. Kildekoden til den fjerde (og nuværende) version af stregsystemet kan findes på github. Læs mere om stregsystemets historie

Betaling via stregsystemet

For at købe i stregsystemet skal du gå til jægerstuen eller Vektorrummet, hvor der er opstillet stregsystem computere. Indtast dit Fklub-brugernavn og nummeret på den vare du ønsker at købe.

For at kunne købe i stregsystemet skal man have penge på sin konto, ellers får man Stregforbud der betyder man ikke kan foretage køb, og varer man evt. har taget ud af køleskabet skal sættes tilbage. Muligheder for indbetaling kan ses her:

Indbetalingsmetoder

Det er nu muligt at sætte penge på sin stregkonto via Mobilepay - Brug dette nummer: 90601 - HUSK brugernavn i tekstfeltet ellers kommer pengene ikke ind på din stregkonto. Minimum 50 Kr. pr indbetaling.

Der er op til flere muligheder for indbetale penge til sin bruger på Stregsystemet. Ved fredagsindbetalingen har det siden fredag d. 16/10 - 2009 været muligt at indbetale med visa/dankort. Desuden kan man gøre brug af det som folk kalder kontanter, men ingen helt ved hvad er. Det kræver dog at man som bruger af stregsystemet kan huske sit brugernavn.

Bemærk ved visa/dankort opkræves et gebyr på 1,00 kr. som bruges på at dække de udgifter F-Klubben har i forbindelse med transaktionen. Dette gebyr lægges til det samlede beløb og da gebyret ikke afhænger af størrelsen på beløbet, kan det godt betale sig at indsætte mange penge på én gang.

Hvis din konto er tom, og der er lang tid til fredagsindbetaling kan du alternativt indbetale via en konto-overførsel. Dog kan dette tage 1-2 dage (typisk 0 dage ved Jyske Bank) da overførslen lige skal dukke op på F-Klubbens bankkonto
Kontoen er:
Reg. Nr.: 7370
Konto Nr.: 0001326149
Husk at tilføje dit brugernavn som kommentar i kontooverførslen.
Send gerne en email til TREO'en efter du har overført, da vi ikke automatisk får besked om nye bankoverførsler.

(Bemærk: da denne side indeholder kontonummeret til F-Klubben, er det kun admins der kan rette på denne side)

15-09-2008 20:59
treo/stregsystem.txt · Sidst ændret: 09-10-2017 00:57 af delusional
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0