Stregsystemet

Stregsystemet brugs til at betale for køb af varer i strandvejen og tilmeldelse til fklub arrangementer. Stregsystemet styres af TREO'en, og sprøgsmål om stregsystemet sendes til dem.

Stregsystemet er i sin tredje udgave, og er idag et IT-stregsystem. IT-stregsystemet er nu i sin fjerde udgave. Ud fra kildekoden af det første stregsystem blev IT-stregsystemet version 1.0 påbegyndt af Jesper Skov (jskov@cs.auc.dk) i oktober 1996. Den anden version af IT-stregsystemet blev påbegyndt at Arild og X-mads i 2007. I starten af 2013 var arbejdet med tredje udgave af IT-stregsystemet så småt påbegyndt. Kildekoden til den fjerde (og nuværende) version af stregsystemet kan findes på github. Læs mere om stregsystemets historie

Betaling via stregsystemet

For at købe i stregsystemet skal du gå til jægerstuen eller Vektorrummet, hvor der er opstillet stregsystem computere. Indtast dit Fklub-brugernavn og nummeret på den vare du ønsker at købe.

For at kunne købe i stregsystemet skal man have penge på sin konto, ellers får man Stregforbud der betyder man ikke kan foretage køb, og varer man evt. har taget ud af køleskabet skal sættes tilbage. Muligheder for indbetaling kan ses her:

Indbetalingsmetoder

Det er nu muligt at sætte penge på sin stregkonto via MobilePay - Brug dette nummer: 90601 - HUSK brugernavn i tekstfeltet. Minimum 50 kr. pr. indbetaling.

Hvis du ikke har MobilePay, kan du alternativt indbetale via en konto-overførsel. Dog kan dette tage 1-2 dage (typisk 0 dage ved Nordjyske Bank) da overførslen lige skal dukke op på F-Klubbens bankkonto.

Reg.nr.: 7370
Kontonr.: 0001326149

Husk at tilføje dit brugernavn som kommentar i kontooverførslen.
Send gerne en email til TREO'en eller kasseren, når du har overført, da vi ikke automatisk får besked om nye bankoverførsler.

(Bemærk: da denne side indeholder kontonummeret til F-Klubben, er det kun admins der kan rette på denne side)

15-09-2008 20:59
treo/stregsystem.txt · Sidst ændret: 09-10-2017 00:57 af delusional
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0