Dette er en gammel udgave af dokumentet!


Tjekliste til fadølsanlæg

Opstilling

  1. Tænd anlægget før middag. (gerne ved 10-11 tiden) så det kan nå at køle ned.
  2. Anlægget tages ud af anretterkøkkenet ovenpå, og køres ned med elevator (brug studiekort + personlig kode)
  3. Anlægget sættes til strøm.
  4. Fustager sættes på.
  5. Der åbnes for gas.
  6. Hvis fustagerne er nye kommer der meget skum ud - brug spanden til der kommer ordentlig øl.

Nedtagning

  1. Der lukkes for gassen.
  2. Fustager kobles fra.
  3. Hovederne til fustagerne kan godt løbe - hold dem åbne over spand.
  4. Luk hovederne til fustagerne.
  5. Lad hanerne stå åbne med spand under.
  6. Anlægget køres ovenpå med elevator (brug studiekort + personlig kode)
  7. Bakken med ølspild gøres ren med børste.
  8. Der står en rengørings„fustage“ i anretterkøkkenet - fyld denne med varmt vand.
  9. Kobbel den på en hane, åben for gassen til der er lidt gas i - man kan høre dette.
  10. Stil spand under den hane man har tilkoblet rengøringsspanden og åben denne.
  11. Gentag punkt 8-10 for den anden hane.
  12. Stil den rengjorte ølspilsbakke på anlægget igen.
foobar/tjekliste_fadoel.1384013311.txt.gz · Sidst ændret: 09-11-2013 17:08 af archi
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0