Duksemail

Halløjsa gruppe {GROUP}

I uge {WEEK} er I blevet nøje udvalgte til at udføre den eftertragtede duksetjans.

Duksetjansen er en vigtig del af det sociale miljø, hvilket kun fungerer hvis alle tager del i det. I vil under jeres studietid blive udvalgt som duks max 1-3 gange.

Duksetjansen er for alle studerende ved instituttet, så selvom I ikke er medlemmer af F-klubben, hvilket I burde da man kan tjene medlemsbeløbet hjem i brød om onsdagen, skal I stadig lave lidt oprydningsopgaver for instituttet. I listen nedenunder er opgaverne for F-klub medlemmer markeret med [f-klub] og opgaverne for både medlemmer og ikke-medlemmer markeret med [alle]. Hvis I ikke er medlem af F-klubben vil TREO'en gerne vide besked (treo@fklub.dk).

Hvis I er smarte, kan I koordinere og fordele opgaverne med den anden duksegruppe :-)

Som dukse er det vigtigt at I varetager følgende opgaver:

 1. [alle] MANDAG: Smid ALT ud i det køleskab i 2.1.56, hvis dato passer med den nuværende dato. Flyt pointeren til det køleskab der skal tømmes mandagen efter.
 2. [alle] MANDAG: Samme procedure foretages i køleskabene i klynge 5s køkken.
 3. [alle] HVER DAG: Rydde op i Jægerstuen samt fællesarealet i klynge 2.
 4. [f-klub] *MINDST* EN GANG OM DAGEN fylde køleskabene i Strandvejen (5.1.56). Køleskabene skal repræsentere vores store udvalg af varer. Hvis http://fklub.dk/treo/planogram ikke er opdateret (vi mangler varer eller har fået nye) må I bare bruge jeres sunde fornuft (kun få varer som f.eks. Coca Cola og Tuborg Grøn/Classic skal have én hel/halv hylde for sig selv). Varer til køleskabene findes i Thorshavn (5.1.21 - rummet er markeret med teksten F-klubben). Nøglen til Thorshavn ligger i nøgleboksen, ved døren.
  Koden er i denne uge: {CODE}
  Bemærk reglerne for Thorshavn: Hold orden og lad være med at lave for mange blandede kasser, og smid affald ud i stedet for at tage det med tilbage til Thorshavn!
 5. [f-klub] I forbindelse med opfyldning - Ryd op i Jægerstuen/Strandvejen.
  • Bemærk at der er tre typer af glasflasker som skal håndteres: „Almindelige“ øl (Tuborg Grøn, Rød, Classic og lignende), glasflasker uden pant (typisk Cocio) og glasflasker med pant (special øl).
  • Flyt kasser fyldt med tomme flasker („almindelige“ øl) op i Thorshavn. Lav en ny stak hvis der ikke allerede er en stak til kasser med pant.
  • Tøm beholderen med glasflasker uden pant (cocio) hvis den trænger - glascontainere er i skuret (den ulåste del) i venstre side af parkeringpladsen når man går ud af hovedindgangen til Cassiopeia.
  • Der må ikke stå NOGET foran brandslukkeren.
  • Pantsække med plastikflasker og dåser skal i skuret (den låste del) - Betjente kan låse op
  • Glasflasker med pant skal i „baljen“ som også står i skuret (den låste del). Hvis denne balje er fyldt eller nærmer sig dette, skriv til treo@fklub.dk
  • Pap og andet skrald skal smides ud i containerne i skuret (den ulåste del).
 6. [f-klub] ONSDAG: Ryd op efter fredagsfranskbrød. Dette er særdeles vigtigt, da F-klubben ellers får en regning for oprydning af kantinen. Dette gøres senest kl. 12:00.
 7. [f-klub] FREDAG: Må I rigtig gerne sende en statusmail til treo@fklub.dk hvori der står hvad der er blevet taget fra Thorshavn - dette vil vi sætte pris på, da dette hjælper bestilleren med hvor meget der skal bestilles hjem til ugen efter.

God arbejdslyst :-)

Har I spørgsmål eller er forhindret I at lave jeres opgave så skriv til treo@fklub.dk

I kan se en liste over ofte stillede spørgsmål (FAQ) på: http://www.fklub.dk/treo/duksefaq

Og i pausen kan I læse epic duks mails, der er blevet sendt igennem årene: http://www.fklub.dk/duks/epic_duks_mails

Treo'en - treo@fklub.dk

treo/duksemail.txt · Sidst ændret: 29-09-2017 10:27 af casse
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0