Strandvejen

Strandvejen (Rum 2.1.56) er stedet hvor F-Klubbens medlemmer (Fembers) køber deres varer. Køb af disse varer kræver et F-Klub medlemskab og gæster bedes derfor benytte kantinen i stedet.

I Strandvejen findes F-klubbens fire køleskabe, som altid er fyldt med adskillige forfriskninger.Strandvejen

Af det varierede udvalg kan nævnes:

  • Mønster
  • Coca-Cola
  • Kaffe
  • Sportcola
  • ØL! (Tuborg Classic, Grøn, Rå, Hancock Black, Ale no. 16, Porter, Special øl)
  • Cocio
  • Og meget andet!

Produkterne købes ved hjælp af Stregsystemet.

Historie

Flytning af strandvejen

Tidligere var strandvejen placeret i te-køkkenet i klynge 3 (Rum 3.1.56). Dog blev klynge 3s underetage opsagt d. 1/1/2014 hvortil strandvejen ikke længere kunne være placeret i klynge 3. Herefter flyttede standvejen muligvis til klynge 5 indtil år 2018, hvor den atter flyttede over i klynge 2.

Lokalet er opkaldt efter Strandvejen i Aalborg, hvor f-klubben tidligere hold til. Da Institut for datalogi og Institut for Matematik (og derfor f-klubben) flytte lokaler til Frederik Bajers Vej blev lokalet opkaldt efter vores gamle adresse. Da vi senere flyttede til Selma Lagerlöfs Vej flyttede rummet og navnet med.

På strandvejen findes en gammelt vejskilt som ingen ved hvor kommer fra. Angiveligt det har noget med en fyttetur at gøre, hvorfra skiltet på gådefuld vis også er fremkommet.[Citation needed]

Stregsystemet på Strandvejen

Det nærmeste dedikerede stregsystem kan findes på computeren i Jægerstuen.

F-Klubbens Kaffemaskine

F-Klubbens kaffemaskine På Strandvejen står også F-Klubbens kaffemaskine, doneret af instituttet, til gengæld for et løfte om at F-Klubben tømmer køleskabene i klynge 2 oftere (dette er nu duksegruppens pligt).

Kaffemaskinen vedligeholdes og rengøres en gang om ugen af en lille gruppe mennesker, som nærer stor kærlighed til maskinen. Personer med en interesse i at indtræde i denne gruppe, bør henvende sig til TREO'en, for at modtage oplæring i at rense kaffemaskinen.

Der er lavet en instruktions-video til rengøring af kaffemaskinen, dog er videoen baseret på F-Klubbens tidligere kaffemaskine.

strandvejen.txt · Sidst ændret: 04-09-2020 23:17 af kat
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0