minibrams (Anders Brams)

minibrams (Anders Brams), bedre kendt som Brams - I sjældent tilfælde blot „Anders“, er uddannet Software ingeniør og var næstformand for F-klubben i 2017 - 2018, hvorefter han kæmpede sig til en sejr som formand for F-klubben i 2018 til 2019.

Formand minibrams (Anders Brams) formåede i sandhed at få flere kvindelige medlemmer til F-klubben - hvor især ét kvindeligt medlem havde en uforglemmelig charme, Britney. Det vides dog stadig ikke, om Britney og minibrams (Anders Brams) er tvillinger - man må sige ligheden er mærkværdig! Desværre er Britney ikke set siden Fastelavn 2018.

Selvom formand Brams formåede at få flere kvinder til F-klubben (Britney ❤), så må vi ikke glemme det tragiske tab af vores elskede klynge 5, bedre kendt som Jægerstuen. Tabet betød ikke kun flytning af vores elskede klynge 5 til Fiskelejret, men også et farvel til bordtennisbordet ✞.

Tidligere frivilligt arbejde for F-klubben: Forstyrrelsen (formand og næstformand), Initiv, Foobar, Fyttetursudvalget (Udvalg og madhold).

personer/minibrams.txt · Sidst ændret: 21-08-2020 15:33 af kat
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0