Meyer

Meget mere end blot et terningspil!

PETA hader ham

Det er Andreas Christian Meyer Larsen der igennem en længere periode har stået for at der altid har været kolde øl i køleskabene i stregsystemet og fustager til fredagsbaren. Det er også manden PETA giver skylden for alt mikroplasten i havet, da han altid husker at bestille plastikkrus hjem til alle F-klubbens events. Man kan ikke andet end at sige at Meyer altid lever fuldt op til sit ansvar som TREO medlem. Så hvis du midt om natten står ude på Cassiopeia og ikke har flere penge på din stregkonto, så endelig bare skriv til Meyer, og han vil være overlykkelig over at tænde sin computer og overføre dine nyindkøbte stregdollars til din konto!

Meyers forfærdentlige påfund

Meyers insisteren på at Runescape memes skulle være obligatorisk på samtlige af Initivs plakater har ført til dybe suk, der stadig giver genlyd på gangene den dag i dag. Han er også kendt for at opfinde en af den mest irriterende leg der har huseret Cassiopeia. Der er her tale om legen ‘’Hvad er det?’’. Nogle fembers vil gå så vidt som til at sige at denne leg var med til at tredoble frafaldet af datalogi og software studerende i det herrens år 2019. Der var desværre ikke noget forstyrrelsen kunne gøre for at stoppe denne plage, da Meyer selv var en inkarneret del af forstyrrelsen samt stort set samtlige andre udvalg i F-klubben.

Advarsel

Et godt råd hvis du nogensinde skulle løbe ind i Meyer og høre ham sige ‘’Har i hørt om det drukspil mig og mine venner plejer at lege?’’ er at tage benene på nakken og løb så hurtigt du kan i den modsatte retning. Rygterne går nemlig på at Meyer er en wizard, og dette er hans fortryllelse. Kun meget få mennesker, der er blevet, har været i stand til at huske hvad der egentlig skete derefter.

Meyers største bedrifter

Som om det førnævnte ikke var nok til selv at imponere Thomas Blachman, så er der mere endnu! Meyer er også professionel memester og formåede i lord Paludan’s storhedstid at nå til tops på subredditet Dankmark med sit meme (Klik på eget ansvar). Meyers største bedrift var dog til Feaster I 2019 hvor han formåede at holde hovedet inde under ølhanen i skarpt mere end 3 sekunder, hvilket i sig selv har gjort ham fortjent til sin egen Fiki side!

Til sidst er der ikke meget mere at sige end, tak for din fantastiske indsats i de utallige udvalg som du er en del af! Foruden din indsats ville mange af de ting der sker i F-klubben ikke være mulig!

meyer.txt · Sidst ændret: 06-09-2019 15:07 af drunar
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0