Forskelle
Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.
| Begge sider forrige revision Forrige revision Næste revision | Forrige revision | ||
|
fyttetur:madholdet:bao [14-10-2025 12:35] forkat |
fyttetur:madholdet:bao [14-10-2025 12:37] (nuværende) forkat [Fremgangsmåde] |
||
|---|---|---|---|
| Linje 25: | Linje 25: | ||
| Læg i fad i ovn ved ca. 45 min. (hold øje med det) | Læg i fad i ovn ved ca. 45 min. (hold øje med det) | ||
| + | |||
| + | Alternativ er at marinere en hel nakkefilet, og lave den i en stegeso over flere timer. (4-6 timer) | ||
| Linje 70: | Linje 72: | ||
| Bland med resten. | Bland med resten. | ||
| - | ==== Yderligere tilbehør ==== | + | ===== Yderligere tilbehør ===== |
| * Sesamfrø | * Sesamfrø | ||