Forskelle
Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.
| Begge sider forrige revision Forrige revision Næste revision | Forrige revision | ||
|
fyttetur:madholdet:bao [14-10-2025 12:31] forkat [Bollerne] |
fyttetur:madholdet:bao [14-10-2025 12:37] (nuværende) forkat [Fremgangsmåde] |
||
|---|---|---|---|
| Linje 25: | Linje 25: | ||
| Læg i fad i ovn ved ca. 45 min. (hold øje med det) | Læg i fad i ovn ved ca. 45 min. (hold øje med det) | ||
| + | |||
| + | Alternativ er at marinere en hel nakkefilet, og lave den i en stegeso over flere timer. (4-6 timer) | ||
| Linje 53: | Linje 55: | ||
| Bring vand i kog og damp dem i dørslag / lav dem i ovnen. (har man en bambus damper, kan det også være en fordel.) | Bring vand i kog og damp dem i dørslag / lav dem i ovnen. (har man en bambus damper, kan det også være en fordel.) | ||
| De skal have ca. 10-12 minutters damp. | De skal have ca. 10-12 minutters damp. | ||
| + | |||
| + | ===== Spidskålssalat ===== | ||
| + | |||
| + | * 1/2 spidskål | ||
| + | * 6 mellemstore gulerødder | ||
| + | * 2 spsk olivenolie | ||
| + | * 1 spsk æblecidereddike | ||
| + | * 1 spsk honning | ||
| + | * Saft fra ½ citron | ||
| + | * Salt og peber | ||
| + | |||
| + | ==== Fremgangsmåde ==== | ||
| + | |||
| + | Snit hvidkål fint. | ||
| + | Lav gulerødder i tyndestrimler - brug evt. mandolinjern eller juliennejern. | ||
| + | Bland med resten. | ||
| + | |||
| + | ===== Yderligere tilbehør ===== | ||
| + | |||
| + | * Sesamfrø | ||
| + | * Agurk i tyndestrimler som gulerødderne. | ||
| + | * Forårsløg | ||
| + | * Chilimayo | ||
| + | |||
| + | |||