Counter-Strike

Sign-Up Link

Signup Link
Foregår gennem challonge, teamleader signer holdet op.

Regler

Turnerings format: single Elimination BO1 med sidste finale BO3

Der spilles 5 vs. 5 med MR15

Map cycle: de_inferno, de_mirage, de_overpass, de_vertigo, de_train, de_nuke, de_dust2

Tilmelding: Foregår gennem challonge, teamleader registrerer.

Servers: Admin fortæller hvilken server hvert hold skal forbinde til.

Paste linket under ind i et nyt browser vindue, eller skriv „connect 172.17.68.3:270<server-id>0; password supersecret“ i cs:go konsollen.

FLAN01: steam://connect/172.17.68.3:27010; password: supersecret

FLAN02: steam://connect/172.17.68.3:27020; password: supersecret

FLAN03: steam://connect/172.17.68.3:27030; password: supersecret

FLAN04: steam://connect/172.17.68.3:27040; password: supersecret

Map cycle spilles med veto i BO1:

- Højeste seed fjerner et map.
- Laveste seed fjerner et map.
- Højeste seed fjerner et map.
- Laveste seed fjerner et map.
- Højeste seed fjerner et map.
- Laveste seed fjerner et map.
- Sidste map spilles.

Map cycle spilles med veto i BO3:

- Laveste seed fjerner et map.
- Højeste seed fjerner et map.
- Laveste seed vælger map 1.
- Højeste seed vælger map 2.
- Laveste seed fjerner et map.
- Højeste seed fjerner et map.
- Sidste map er 3. map.

Computer problemer

Hvis der forekommer computer problemer, skal der pauses omgående, hvis problemet forefinder sig i mere end 3 minutter skal der tages kontakt til en admin for at informere om dette.

Når en kamp skal afvikles

Knifes der om, hvilken side man skal starte på som enten terrorist eller Counter-terrorist. Det er tilladt at købe armor i disse runder, men al brug af granater eller skydevåben er FORBUDT. Ved servercrash kontaktes en admin, og en backup af den sidst spillede runde loades til serveren.

Overtid i kampe

I alle kampe skal der findes en vinder, så ved stilingen 15-15 spilles der overtime. Overtime bliver spillet som MR3 med mp_startmoney på 10000, indtil en vinder er fundet.

Pause

Spillet kan pauses ved at skrive !pause i in-game chatten. Spillet pauses først når den igangværende runde er slut. For at starten spillet igen skal begge hold skrive !unpause i in-game chatten. Dette bruges, hvis der er klientproblemer eller crash.

Hvis en spiller disconnecter fra serveren pauses spillet automatisk og kan startes igen på ovennævnte måde.

Snyd og Bugs

Misbrugen af bugs på maps, servere og lignende er ikke tilladt. Et hvert område der kan nås ved hjælp af boosts, er tilladt. Men det er ikke tilladt at udnytte ting, som giver en fordel ved at man har misbrugt forskellige ting på maps. Al form for eksterne programmer er ikke tilladt. Ved snyd afgører admin et klage fra et hold.

Resultatafgivelse til admins

Efter afvikling af ens kamp skal holdkaptajnen straks gå til admins, hvor de meddeler resultater af den foregående kamp. Hvis man undlader dette, så får man en advarsel.

Konflikter

I tilfælde af en konflikt mellem to hold skal begge holds holdkaptajn (og KUN holdkaptajnen) kontakte en admin. Dette skal foregå maksimum 10 minutter efter afslutningen af kampen. Bevismateriale såsom demo, screenshots og lignende skal fremvises til en af admins. Hold der rejser en sag skal informere modstanderen om sagen straks. Begge hold aflægger en rapport til den pågældende admin, og admin(s) beslutter derefter det videre forløb. Holdene vil få afgørelsen hurtigst muligt. Det er vigtigt at man opfører sig ordentligt i forbindelse med konflikter, truende, eller provokerende opførsel vil ikke blive accepteret af admins i den forbindelse. Bemærk at hold, der uberettiget anklager modstandere risikerer at blive straffet.

Strafudmåling

Straffen for en overtrædelse udmåles af admins og admins alene. Den straf der udmåles i det enkelte tilfælde står ikke til diskussion, og straffen er ikke til ændring. Straffen for en forseelse kan variere fra fratagelse af runder, til udelukkelse af turneringen.

flan/csgo.txt · Sidst ændret: 06-04-2021 10:49 af simba
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0