Epic duks mails

Afsender: Laurits & Mikkel

Title: Invitation til begravelse Dato: 17/11 2021

Kære dukse

I inviteres hermed til Kures begravelse.

Kure var en mand med stor glæde for nummer 14 i stregsystemet, og kunne oftest findes i Foobaren, hvor han skænkede øl til de mange studerende på Institut for Datalogi. Han blev desværre taget fra os alt for tidligt, grundet manglende nummer 14 i køleskabene. Vi vil gerne mindes Kure som ham den glade, der altid var klar på en øl, eller spurgte „Gaden? 😂“. Til begravelsen vil vi synge følgende sange fra F-klubbens sangbog, til minde for Kure.

6, 10, 24, 25 og 33

Begravelsen vil finde sted fredag, klokken 15, til Foobar med Nordlys, hvor der udskænkes gravøl. Kures ånd vil stadig kunne mærkes i rummet (og eventuelt i gaden bagefter).

En memoriam, Kure - 2000 – 2021. May he rest in peace.

PS. I mangler at fylde i køleskabene. (Og var der heller ikke til at rydde op efter franskbrød) 😭

– /Mikkel En del af TREOen, FIT, Forstyrrelsen, Fonsor, og Initiv

Kære dukse.

Jeg befinder mig i den meget uheldige situation, at Kure netop er
faldet om på gulvet i Jægerstuen, hvor han på nuværende tidspunkt
ligger og raller. Han bliver ved med at påråbe sig en enkelt kur: En
blanding af kold 14'er og Høker. Desværre står medicinkabinettet (læs:
Køleskabene på Strandvejen) i forfald, og de er beklageligvis helt
tomme for netop disse ingredienser. Skynd jer herned og hjælp med at få
Kure til hægterne igen, så han kan klare sig igennem endnu en dag på
instituttet. I er de eneste, der kan hjælpe ham, og hans situation
forværres for hvert sekund der går. Jeg er sikker på, at han nok skal
betale jer klækkeligt i gratis øl næste gang han er baransvarlig i
FooBaren.

Mvh. Laurits

Afsender: Kogle

Title: Strukturel integritet Dato: 05/03 2011

Køre Duksegruppe

Der har længe været ønske om at udleje køleskabene i Strandvejen til instituttet, som supplerende bærende væg (vi har i hvert fald snakket om det i foobar). Dette er dog ikke en mulighed når den strukturelle integritet af køleskabene ikke er opretholdt. Jeg taler her om at køleskabene er blevet tømt for indhold. Fyld venligst køleskabene med forfriskninger, da vi ellers risikerer at bygningen styrter sammen inden for de næste 40-50 år.

Mvh. DFA

Title: Påsken har bragt køleskabene i knæ Dato: 04/26 2011

Kære Duksegruppe

Grundet Danmarks rødder i hedenske traditioner, er det ikke alle der har holdt fri i påskedagene. Da det ikke er muligt at få leveret en ordentlig gang mjød fra Carlsberg, er køleskabene i Strandvejen i stedet blevet anvendt som apparatur for forfriskninger. Vor tørst har dog medført en tørke i køleskabene og det vil derfor være på sin plads med en genopfyldning.

Mvh. DFA

Afsender: BoAnd

Title: Øl Dato: 05/02 2011

Hej dukse gruppe

Denne morgen startede med at jeg kæmpede mig op på CS ved ca. 8, hvor jeg kæmpede med onde software, som kastede grimt kode efter mig, samt bait snakke omkring hvordan en brugegrænseflade skal se ud. Efter jeg havde fået mig kæmpet mig ind i grupperummet. Startede jeg min computer, da jeg denne dag havde tænkt mig at kode 24/7.

Efter 30 minutter begyndte det med at gå langsom med at kode. Jeg vist godt hvad problemet var, jeg skulle have en af gudernes eliksire. Så jeg drog på pilgramsrejse med Introduction to the Theory of Computation i den en hånd og Bayesian Networks and Decision Graphs i den anden hånd. Så kunne software og bait bare komme. Så skulle jeg vise dem formler, som kun guderne kan forstå, efter at have kæmpet med 2-3 software, da de holder til ved den hellige sted aka. Standvejen.

Jeg så efter gudernes eliksir i begge af de magiske boxe, som holder gudernes eliksir kølig, men gudernes eliksir var ikke til at se nogle af de magiske boxe. Efter har kørt function bool seach () { int i = 10; while((i–) != 0) {if(hylde == eliksir) return true};return false}, som returnerede false, kom jeg i tanke om et sted, jeg havde hørt at de opbevarer gudernes eliksir før de kommer i de magiske boxe. Så jeg måtte til at bekæmpe nogle flere software, som stod i vejen for min quest om at komme til at kode igen. Efter at har kæmpet sig vejen til det endnu helligere sted aka. Thorshavn.

Nu skulle jeg ikke kæmpe med software eller bait mere, men der var et andet problem som blok min vejen for guders eliksir. Det var en dør som var låst. Jeg har prøvet med „sesam sesam luk dig op“, „mellon“, „alt magt til F-klubben“ og „sudo open door“, men døren åbene sig ikke. Jeg begynder derefter at se om jeg kan finde nogle ledetråde, som kunne hjælpe mig med at få åbnet døren, og jeg ser en hvid seddel ved siden af døren, hvor der står nogle navne. Jeg genkender en af navne. En mr. boand aka Forand for F-klubben.

Jeg råber „BoAnd“, „BoAnd“ og „BoAnd“ hvorefter jeg kan mærke en nøgle i min busker (hi hi hi), hvorefter jeg låser døren op og begiver mig ind i Thorshavn. Jeg kørt en ny algorithme, for at finde en kasse med guders eliksir. Efter denne algorithme også returnede false ved jeg at i dag kommer jeg ikke til at kode, samt tirsdag, da guders eliksir først kommer på onsdag kl. ?? (ja, hvem ved).

Der er stadig en chance for at jeg kan kode i dag, og det er at besøge gudinderne aka. matematikpigerne, som med deres klogskab kan løse formel, som ikke er set på CS, samt med deres smukhed kan overvinde hver guders hjerte.

P.s Sorry for denne mail, da I ikke kan løs problemet, men denne mail er så awesome. I må har en god dag Hilsen En død datalog

Title: Deadlock Dato: 04/26 2010

Der var engang en lille datalog. Det var en meget ulykkelig lille datalog. En dag da den meget ulykkelige lille datalog gik en tur til standvejen, mødte han en anden meget ulykkelig datalog. De kiggede på hinanden, og var meget ulykkelige. Efter 5 minutter gik de videre til standvejen. I standvejen så de køleskabene var meget tomme, så datalogerne blev meget meget ulykkelig og gik i deadlock.

Please duks gruppe red disse dataloger fra deadlock.

Never sent

En flok dataloger drog på deres pilgrimsrejse til det hellige sted aka. standvejen. For at få gudernes hellige vand også kaldt øl, sodavand, samt de divse mælkprodukter. På den lange vej til det helligt sted kampe datalogerne med java og perl code, det var en hård kamp, men til sidst vandt datalogerne. Da datalogerne ankom til det hellige sted opdaget de at der ikke var mere af gudernes hellige vand må derfor tage dæmonernes vand aka. postevand. På hjemrejsen skulle datalogerne kampe imod perl og java code igen. Denne gang var det en hård kamp end den første, da datalogerne ikke havde få noget af gudernes hellige vand. Datalogerne kan kun holde til en mere tur til det hellige sted. Så vil i ikke nok fylde køleskabet op, sådan at datalogerne kan komme tilbage i live til deres gruppe og lave projetk.

Hilsen DFA(nej ikke deteministic finite-state machine)

Afsender: Bsoend09

Title: Apocalypse is near.. Dato: 10/01 2010

.. unless YOU are willing to save the WORLD!

Because there's no more Coca Cola in the fridges.. :(

Afsender: Ossipoff

Title: Hvad helvede .. ? Dato 02/03 2010

Kære duksegruppe!

Siden tidernes morgen, har studerende haft brug for koffein – det startede ved Platon cirka. 428 f.kr. (ja, det var dér tidernes morgen var…) og i 2438 år er det gået godt. INDTIL NU!

På en tidlig tirsdag morgen før en forelæsning, spadserede adskillige (2) studerende til det lokale vandhul/Strandvejen, for at kvikke deres trætte hjerner. Men ak, sådan skulle det ej være, thi vandhullet var tørret ud. Ikke så meget som en dråbe af den nærende brune væske (også kendt som Cult Cola) var at finde. Dette har aldrig været et problem med andre slaver (duksegrupper), og vi finder os efterhånden overbevist om, at manglen på kompetencer skyldes mangel på medlemsskab i F-klubben, hvilket får en til at tvivle på disse studerendes seriøsitet, da muligheden for at få en kandidat uden medlemsskab formindskes med 1000% (mindst). Vi opfordrer (forventer (kræver (forlanger (insisterer på] (tjek selv balanceringen) at denne vederstykkelighed mod menneskeheden snarest muligt ophører, så vi atter kan optage næring (koffein).

Med venlig hilsen

De stadig forulempelige Assholes

Bo, Dion, Henrik

Title: Vedr. dehydrering Dato: 09/29 2009

Hej duks,

Vi er to datalogiske semidrankere fra en arbitrær gruppe på Cassiopeia. Vi må desværre meddele, at vi svært lider af dehydrering i disse tider, pga. manglende Somersby Apple Cider i Strandvejen. I mellemtiden har vi været nødsaget til at drikke den klart underlegne Somersby Pear Cider, som alle ved ikke giver den samme „hydrerende“ effekt. Hjælp os venligst, inden vi segner! Tak <3

PS. Kasper mangler øl

Afsender: Fb

Title: Kakao Dato: 11/16 2009

Hej Dukse

Kakao (Theobroma cacao) er et lille (4-8 meter højt) træ i familien Malvaceae. Det stammer oprindeligt fra det tropiske Sydamerika, men er blevet plantet rundt omkring i de tropiske egne. Dets frø bliver brugt til kakaopulver og chokolade.

Mælk er en næringsrig væske, der dannes i mælkekirtlerne hos pattedyr af hunkøn ? primært med det formål at ernære nyfødte. Hos placentale pattedyr og pungdyr overføres mælken vha. patter (dievorter).

Og så mangler der Kakaomælk i F-Klub køleskabet!

duks/epic_duks_mails.txt · Sidst ændret: 16-10-2023 10:24 af mini
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0