Om Lotto og gevinster

Antal trækningsmuligheder: 8.347.680

Gevinstchancer:

Gevinst Chance
7 Vindertal 0,000012 %
6 Vindertal + 1 0,000168 %
6 Vindertal 0,00226 %
5 Vindertal 0,102 %
4 Vindertal 1,53 %
Samlet gevinstprocent 1,64 %

Da vi i Flotto spiller på 3 rækker hver uge, giver det følgende samlede gevinstchance:

1 - (1 - 0,0164)^3 = 4,84 % chance for gevinst pr. uge.

Dvs, at Flotto i gennemsnit skal vinde ca. hver 20. uge. Grunden til vi ikke gør det, er at vi venter på en stor gevinst! (Husk: Det gælder ikke om at vinde, det gælder om at vinde STORT)

Er det blevet nemmere at vinde i flotto ?

(Flottos svar på ændringerne af lotto reglerne)

Måske undres den ærede læsere over dette mærkelige spørgsmål. Men dette er ikke et tilfældigt og ligegyldigt spørgsmål for flotto.

Det forholder sig nemlig sådan, at Dansk Tipstjeneste (må deres tjeneste vare evigt eller indtil flotto vinder den store gevinst) har ændret betingelserne for trækningen af flotto -tallene. I gamle dage blev der udtrukket 7 vindertal og 3 tillægstal. Der blev uddelt præmier til rækker, der indeholdt 7 vindertal, rækker med 6 vindertal og 1 tillægstal, rækker med 6 vindertal, rækker med 5 vindertal og rækker med 4 vindertal samt mindst 1 tillægstal. Det er nu lavet om!

I det nye system bliver der udtrukket 7 vindertal og kun 2 tillægstal. Præmiefordelingen er ændret til rækker der indeholder 7 vindertal, rækker med 6 vindertal og 1 tillægstal, rækker med 6 vindertal, 5 vindertal og 4 vindertal.

Hvad ændre det så for flotto? Ja, man kan sige, at det er blevet nemmere at huske betingelserne for gevinst. Der er nu kun en række, hvor man skal bekymre sig om tillægstal. Denne forbedring er ikke noget flotto kan bruge til noget. Vi skal jo kun huske på, om vi har 7 rigtige!

Det er mere interessant at se på fordelinge af præmiepengene. I de gode gamle dag gik 25% af præmiesummen til 7 vindertal. I der nye og fedtede system er det kun 21%, som går til 7 vindertal. Det mener vi fra flotto s side, er en total fejljustering af spillet. Det forringer vores muligheder for at blive millionære i F-klubben betragteligt.

Det betyder fx. at en præmie for 7 vindertal på 12945075 kr i det gamle system, nu kun giver 10873863 kr. Vi taber altså 2071212 kr!

Vi vil derfor gerne fra flotto s side mane til besindighed. Det er vigtigt at F-klubbens medlemmer forstår, at det ikke er flotto s skyld, at det nok kommer til at tage lidt længere tid, før vi tager til Hawaii og holder det beach party. Men som sagt, tiden er ikke til højtflyvende drømme uden rod i virkeligheden. flotto forventer derfor at nedjuster næste års budget med ca. 2 millioner. Det betyder at vi ender på et mere realistisk budget med en indkomst på ca. 10 millioner. flotto håber at F-klubbens medlemmer forstår nødvendigheden af denne ubehagelige beslutning. Men det beviser også flotto s ansvarlighed og handlekraft. Vi er ikke bange for at skærer igennem, når det er nødvendigt.

Der er dog også sket gode ting for flotto siden den sidste artikel i fnüt. flotto er nu nævnt i vedtægterne for F-klubben. Det er vi meget glade for fra flottos side. Det var en hård kamp, som vi er glade for at Finn V. Jensen tabte. Tak til flotto s støtter i F-klubben.

Der er også sket forbedringer på flotto s WWW. Den automatiske opdatering af flotto -resultater er nu tilpasset tipstjenestens nye trækningssystem. Det kan i den forbindelse nævnes, at tipstjenestens WWW først tilpassede deres sider efter, at flotto -WWW havde kørt fejlfrit i 6 uger! flotto-WWW er helt i front. Holde dig informeret om udviklingen på flotto -fronten via WWW på http://www.cs.auc.dk/social/flotto og husk

Det gælder ikke om at vinde. Det gælder om at vinde stort!

Pva. flotto flotto @cs.auc.dk

Flennarth

flotto/omlotto.txt · Sidst ændret: 16-09-2011 18:48 (ekstern redigering)
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0