Action disabled: source

FooBar

FooBar er et arrangement som afholdes hver fredag! Arrangementet er lavet som en mulighed for folket, for at få sig en dejlig kold øl, når hverdagene er omme, og weekenden er på vej. FooBar giver mulighed for at drikke en kold øl i fred og ro, og få lidt afvæksling fra de indelukkede grupperum, men nogle gange hænder det også, at der er nogle der går lidt slingrende hjem.


Kontakt

FooBar kan kontaktes på foobar@fklub.dk

Hvor

Baren holder til i Jægerstuen, vi holder som udgangspunkt åben alle fredage i semesteret, ses vi? Det tror jeg nok vi gør. Nogle gange har vi inviteret en virksomhed forbi der gerne vil give en masse øl for at få lov til at snakke, når dette er tilfældet afholdes FooBar i kantinen. Nu tænker du nok „hvornår siger du jeg kan få gratis øl?“, derfor er der placeret en kalender i højre side, og arrangementer der starter med FooBar er lig gratis øl (og sodavand/cider).


Vagtplan

Vagplan findes i Google Drive


Hvornår

FooBar starter kl. 15 enten i Jægerstuen eller i kantinen, og lukker når det tynder ud i folkemængden.


Salg

I FooBar kan man købe kolde øl fra Tuborg, somersby og sodavand.


Betaling

Normalt tager vi ikke imod kontanter i FooBar, men da vi er begyndt at samarbejde med DE-klubben, så er det dog en nødvendighed i ny og næ. I FooBar betaler man sine øl ved hjælp af Stregsystemet, så hvis man ikke har penge på sin konto fredag formiddag, så kan man indbetale til Stregsystemet, og herved få penge til kolde fadøl! :)


Billeder

FooBar materiale

foobar/start.txt · Sidst ændret: 12-02-2020 17:58 af sviren16
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0