Cola Cola Energy

I det Herrens år 2019 blev der udkæmpet en kamp mellem Lars Bo Frydenskov og den store stygge TREO'en. Kampen handlede om retten til at drikke det som i folkemunde blot er kendt som „Guds næring til godtfolk“ - nemlig Coca Cola Energy. Coca Cola Energy havde været en del af det faste sortiment i Køleskabene i Strandvejen i op mod fire måneder. Da hanerne løb tør, besluttede TREOen sig for ikke at bestille flere kasser hjem, udelukkende baseret på argumentet: „Der er jo ingen der drikker det“.

Lars lod sig dog ikke kue, han tog kampen op igennem flere mails under emnefeltet „Coca Cola Energy?“, sendt til TREOen. Disse mails er dokumenteret nedenfor. Efter tredje sendte mail mente TREOen at et svar var på tide, svaret sendt fra TREOen er ligeledes dokumenteret nedenfor.

Mail sendt d. 2/12/2019

Hejsa TREO

Jeg har et lille uskyldig forslag.
Siden, i, for en måneds tid siden, havde Coca Cola Energy i jeres sortiment, har jeg 'cravet' den udsøgte læske drik. Til min forskrækkelse opdaget at den ikke længere er i sortimentet.

Derfor beder jeg jer om en simple forespørgelse: SE PDF.

Mange hilsner
Lars Bo Frydenskov

Vedhæftet PDF:

Mail sendt d. 3/12/2019

Hejsa TREO

Jeg har desværre ikke modtaget nogen form for bekræftelse, af om hvorvidt i har modtaget og forstået min mail.
Derfor har jeg tilføjet nogle ekstra detaljer og formaliteter i forhold til mit ønske: SE PDF

Glæder mig til at høre fra jer.

Mange hilsner
Lars Bo Frydenskov

Vedhæftet PDF:

Mail sendt d. 4/12/2019

Hejsa TREO

De sidste to dage har jeg prøvet at kontakte jer via mail uden held, desværre. Da vi kommer tættere på projekt aflevering, forstår jeg godt hvis TREO'en har travlt. Men et lille resumé: Så havde i Coca Cola Energy i jeres sortiment, men efter jeg tog den sidste for et par uger siden, har der desværet været lige så mange Coca Cola Energy, som der er honning i en frø.

Derfor har jeg kun en henvendelse: SE PDF.

Mange hilsner
Lars Bo Frydenskov

Vedhæftet PDF:

Svar fra TREO sendt d. 4/12/2019

Hej Lars

Nu ved jeg ikke lige, hvordan din situation selv er i øjeblikket ift. projekt aflevering - men jeg antager grunden til, at du endnu ikke har fået et svar, nok er fordi vores frivillig er presset ligesom resten af de studerende.
Vi er ved at overvejer, hvorvidt om vi skal have dem med i næste bestilling - det sker dog først næste mandag.

Med venlig hilsen
Katrine Elefsen
coca_cola_energy.txt · Sidst ændret: 06-12-2019 17:12 af hrjakobsen
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0