Møde i flotto 2001-02-11

Et helt tilfældig Flotto møde
dato: 11/02-2001

fremmødte:
El presidente… Carsten
Moth
Kolbe
nyt medlem - Madsen
Finacial minister - Levi

Den aldrende præsident sidder ved bordenden og kæler for sin kat…

Der var fire punkter for mødet:

  1. Nye medlemmer
  2. Events
  3. Titler
  4. Evt.

1) Nye medlemmer:
Der er ikke kommet så mange nye medlemmer til Flotto. Det ene kan jo knap nok betragtes som værende nyt. Flotto vil derfor påbegynde en hverve kampagne. Til denne kampagne blev der forslået følgende slogans: „Kom med i Flotto, kom med i fjernsyn“ „Modeller søges“ Ligeledes for at gøre det mere tillokkende at deltage i Flotto vil der senere blive præsenteret ledige titler, som gerne skulle udfyldes af de mange nye medlemmer. Den sidste ide for at hverve flere medlemmer var ideen at promovere Flotto ved kommende Events.

2) Events:
Det er på tide at der igen tages fat i events i Flotto, vi skulle jo gerne overgå sidste års succes. Af mulige events blev der diskuteret følgende: Den gamle og ædle tradition af træning af Flotto numre bør genoptages. Tidspunktet for afviklingen af dette betydningsfulde event blev forslået til en kommende fredags bar. Dette skulle gerne forøge vores chancer for vi snart vinder den helt store gevinst. Til dette event skal der anvendes og skaffes golfkugler, dette tager Carsten sig af. Et igangværende event for Flotto er købet af 5-ugers lotto kuponer, dette noters i f-klubbens kalender af Madsen. Vi vil lave en video med udtrækningen af de syv rigtige som helt tilfældigvis passe på en af vores rækker. Til dette skal der købes et video-bånd som skal udfyldes af lotto-udtrækninger, dette tager Madsen sig af. Selve redigeringen af lotto udsendelserne vil bliver fortaget af Kolbe. Der vil ligeledes blive optaget svenske lotto udtrækninger, dette vil ligeledes blive Kolbes opgave. Vi skal huske at annoncere hvornår Flotto kommer i DRTV, Carsten vil få besked om tidspunktet.

3) Titler:
Et nyt år, nyt medlem, nye titler. Dette års rollebesætning tager sig således ud: El presidente… fortsætter som værende formand for Flotto. Carsten - Formand (præsident indtil det andet er modbevist) dette skal tilfældigvis oversættes til italiensk og der blev Levis opgave

Intern udvalg for vedligeholdelse af mailalias Madsen - Formand

Intern udvalg for brok og medieluderi Bangsy - Formand Kolbe - Arbejdsbi

Kolbe - Interkulturel mediemanager, med svenske relationer

Ekstern udvalg for investeringer KasperNull - Den unge ludoman

Intern udvalg for ligestilling ??? - Forkvinde

Plotto Moth - fætter-PR

Ekstern udvalg for rekrutteringer Kalu93 - Forman ??? - Human resource manager

Som det ses så er der mindst to ledige titler i Flotto og der kan sagtens findes flere, bare se på tidligeres års titler.

4) Evt.:
Tipstjenesten har lavet den nederdrægtige handling at sætte prisen op for en lotto række. Den nye pris er nu blevet på 3,-(tidligere var det 2,50). Flotto vil kontakte tipstjenesten vedrørende forøgelsen af prisen for en lotto række for at stille dem det vigtige spørgsmål „Vil det medføre større præmier?“. Denne forespørgsel vil Carsten tage sig af.

Vi vil igen se på mulighederne for at deltage i lotto i udlandet. Dette gang vil det måske blive Frankrig i form af vores udsendte medarbejdere Tue & Cbaoth. De vil få den ærefulde opgave af at erhverve sig vindende lotto kuponer af muterede Flotto tal. Levi til tage til disse angående sagen.

Det står sløvt med indtægterne i Flotto, den store gevinst lader vente på sig. I denne anledning har muligheden for at sælge nogle af Flottos tal. Da vi med garanti næsten har udvalgt de 7 rigtige tal, så burde der være store salgsmuligheder for 6 rigtige tal. Et script for genereringen af disse tal vil muligvis blive lavet af Kolbe. Flotto overvejer stadig sagen.

Af nyt slogan sagt under mødet var der følgende: „Flotto, dem fra TV“

flotto/referater/2001-02-11.txt · Sidst ændret: 16-09-2011 18:48 (ekstern redigering)
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0